Negen pups in de tobbe

Hilarisch was het, alle negen pups in de tobbe, vlak voordat de eersten uit zouden vliegen. Samen met Annette Hagemeijer en vriendin Giny was het twee puppies oppakken, in de tobbe, gauw de volgende twee en dan de laatste erbij en opzij springen. Ruim een uur zijn we bezig geweest met deze exercitie. En natuurlijk werd het uiteindelijk één van de eerste foto’s, omdat het verrassingsmoment voor de kleintjes toen nog het grootste was. Hoe verder we kwamen, hoe vaker we het probeerden, het leken wel vlooien, ze sprongen er sneller uit dan wij ze erin konden zetten. Als ze moe worden, blijven ze wel zitten, dachten wij nog opgewekt. En moe werden we, maar het kleine tuig niet, die vonden het een geweldig spelletje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.