Sterre ziet het zitten

Sterre – Norah fotografie

Vrijdag 17 mei ging ze er al voor staan. Maar hoewel Jakko interesse toonde en wat rondfietste, had hij nog niet echt de drang om haar te dekken.

Zaterdag 18 mei voor de zekerheid samen de tuin in, het zou wel eens D-day kunnen zijn. Meteen na de plasjes draaien ze om elkaar heen en gaat Jakko voor het echie. Sterre spat in eerste instantie weg, ze verdedigt haar maagdelijkheid met poot en tand maar gaandeweg zien we Jakko fanatieker worden en komt Sterre niet meer weg met een gilletje wanneer hij probeert te koppelen.

En dan zitten ze vast, mijn man neemt Sterre bij de halsband en ik ondersteun Jakko, die moet zijn grote voet nog wel over de rug van ons hertje heen zien te tillen. Hij leunt vol vertrouwen tegen mij aan, terwijl ik hem help en dan staan ze.
Sterre werpt wat geïrriteerde blikken naar haar verloofde maar al snel kalmeert ze en zie ik haar ogen half sluiten, geloken ogen, dat zijn het. Haar lijfje begint het werk te doen. Jakko hangt met heel zijn gewicht tegen mijn knieschijven, die laat het allemaal over zich heen komen. Na tien minuten zijn ze weer los van elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.