Zes weken

De tijd dat ze rank en slank, mean and lean voorbij racete is nu echt voorbij. Haar buik begint behoorlijk dik te worden en ze ligt en slaapt veel meer dan voorheen. Af en toe zie ik haar nog wel voorbij scheuren met de Border Collies maar nu is ze na twee rondjes om het huis wel klaar en komt ze een knuffel halen op het terras.

Sterre – foto Jaggie’s pawprint

Ik wil heel graag een foto maken van haar buik, soms staat ze prachtig in de tuin, peinzend om zich heen te kijken maar zodra ik de camera pak, stelt ze zich weer op naast mijn knie en heb ik iedere keer dezelfde foto.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en buiten

Steeds als ze naast me ligt zie ik haar groeiende buik uitsteken en volgens de dierenarts, die gisteren Fleur en de katten kwam enten, zou ik nu zo ongeveer beweging moeten kunnen gaan voelen.
Vanmiddag even hulp inroepen, dan kan Sterre bij mij staan en iemand anders de foto maken, het is magisch om je hond zo te zien veranderen. En dat wil ik graag met iedereen delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.