Zeven weken

Zelf heeft ze er nog niet zoveel last van, lijkt het wel, ze rent en speelt, probeert nog steeds in de vijver te springen en in hooglijk beledigd als ze niet met de jonge Border Collies mag racen.

Haar buik begint behoorlijk proporties aan te nemen en ik voel hier en daar wat bewegen, soms zie ik de buik rimpelen maar ze heeft alweer een hele dikke vacht, dus het filmpje dat ik trots aan mijn man liet zien oogstte niet de lof die ik verwachtte.

Ze slaap steeds meer ze is ook nog steeds enorm aanhankelijk, ik struikel echt over haar bij alles wat ik doe. Nu zijn Laekense Herders altijd wel graag bij hun baas maar dit is, zelfs voor Sterre, wel erg close.

De werpkist is in elkaar gezet en de ruimte die ze voor zichzelf krijgt is uitgezet.
Ze eet gelukkig wel nog steeds heel goed en ze is dol op het extra vlees dat ik haar sinds vorige week voorschotel. Iedere week krijgt ze nu iets meer vlees en ik heb de puppybrok ook al in huis, voor het geval dat ze haar gewone brok niet meer kwijt kan in haar maag. Haar buik begint echt te hangen en ze dipt een beetje in haar rug, door de vracht van de 8+ puppies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.