Laeken Funday 2022

Zondag 19 juni 2022, op het terrein van de KCM, Op de Bos 82 Maastricht, waren zo’n 60 Laekense Herders aanwezig. Het was een zonovergoten dag en de sfeer was, zoals altijd, gemoedelijk.

Aankondiging Laeken Funday – C Tovie Janssen

Hetty en ik gaven samen een cursus introductie tot cirkeltraining en gewapend met een serie oefeningen die Hermina voor ons had geselecteerd, bouwden we vanaf 9.00 uur twee series en een cirkel op.
Een ochtendprogramma zouden we doen en dan de middag besteden aan ronddwalen en lekker bijkletsen. Door de aanhoudende stroom honden die graag de cirkel eens wilden uitproberen, kwamen we om 16.00 uur tot de conclusie dat het een volle dag was geworden. Zelfs tijdens het afbreken zaten er nog honden op de ton en namen een deel van het parcours mee.
Tijd om Aagje te laten fotograferen was er niet meer en op het laatste moment heb ik haar toch nog aan laten keuren, wat een mooi keurverslag opleverde.
Gelukkig staat ze hier en daar toch op de foto en was het een enorm geslaagde dag, Wel wat saai voor Aagje, want die heeft het grootste deel van de dag aan een boom vastgeknoopt gezeten. Gelukkig was daar Hetty, die haar mee uit wandelen nam en natuurlijk kreeg ze veel knuffels en lekkers van de passanten. Al was ze het niet altijd eens met het uitdelen van “haar” lekkers aan de honden die een oefening uit probeerden.

Bovenstaande foto’s zijn van de hand van © Fons S’Jegers Photography en © Karin Engler.

De knapste hond van de workshop, foto © Fons S’Jegers Photoraphy

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door © Ilse Kuiper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.