Aagje is volwassen

17 juli 2022 is ze drie jaar geworden. Stabiel, vriendelijk en uitermate werkwillig. Het liefst slaapt ze op mijn voeten en waar ik ben, is zij.
Ze is het lang niet met alles eens en kan dat min of meer subtiel laten merken, geen zin om mee te gaan, ik draai me op mijn rug en je bekijkt het maar. Om dan even later toch nieuwsgierig naast me te staan “wat we gaan doen”.
Hoewel ze niet erg op eten is gefocust, kan ze een bot verdedigen tegen een opdringerige Border Collie. Om het dan even later met hem te ruilen.

Aagje, drie jaar – © foto Furry Friend Photography

Drie jaar was een mooi moment om weer een foto shoot bij Annette Hagemeijer te boeken. Ik heb nu van de eerste 15 weken zes momenten op foto staan en daarnaast ieder half jaar een mooie reportage, haar groei naar volwassenheid.

Aagje, drie jaar – © foto Furry Friend Photography

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.