3 augustus zaterdag – 17 dagen

Drukke dag vandaag. Weer iemand die informeert of er nog een teefje vrij is. Doorverwezen naar collega fokkers. Gezellig gebept met Anja. Tig wasjes gedraaid.

De grootste pups beetje laten drinken uit een bakje. Ze snapten het heel snel. Vinger in de melk. Voor de toet gehouden, hm, lekker. Opgetild en zo laten drinken ( dan kan er geen melk in de longen komen ). Lebber, lebber, ze vonden het erg interessant. En nu ligt alles weer gestrekt.

Kan ik mooi de geleverde pakketten openmaken want alles raakt op. Sterre heeft gevoed en houdt de ingang van de ren in de gaten, heel grappig, er zijn nu al pups die de kist uitlopen om erbuiten een plasje te doen. Sterre is lekker verwend, mocht steeds de rest van de melk opdrinken. Want, moet op kamertemperatuur zijn en steeds vers aangemaakt worden. De grote jongens likken al uit mijn hand de melk op, vandaar dat ik het wilde proberen. Volgende week krijgen ze hun eerste echte hapje. Starter mousse. Die meng ik eerst met de puppymelk. Kunnen ze rustig wennen.

Grijs was plassen op de TenaLady maar heeft een B&B geboekt voor de terugreis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.