Vrijdag 7 mei, zes weken drachtig

Sterre – © Furry Friend Photography

Sterre begint een aardig buikje te krijgen, aan de zijkant steken de haren al uit en je voelt de puppies al zitten aan de zijkant van haar flanken. Af en toe zie ik de buik bewegen, kleine rimpelingen aan de zijkant van haar buik.

Vanaf zes weken krijgt ze vier keer per dag een kleine maaltijd. Twee keer brok, twee keer vlees. Ze eet graag, dus iets extra’s geven is geen probleem.

Aagje is heel close met haar moeder. Ze was eerst heel intensief aan het ruiken aan Sterre, vooral de eerste weken en rond de innestelingsfase (vier weken) maar nu racen ze als vanouds door de tuin. Sterre slaapt wel veel meer. En Aagje dus ook, zo grappig.

Dit weekend en volgende week de laatste visite, daarna is het rust in huis. De grote bevallingskist ga ik dan neerzetten en Sterre kan daar dan ook slapen.

Verder alle spullen uitgezocht, wat moet ik nog aanschaffen en wat is nog goed van de vorige keer. Vooral eten voor Sterre en met name hoog geconcentreerd voedsel, dat heb ik alvast op voorraad. In de tijd dat Sterre zoogt, krijgt zij extra’s in de vorm van puppymelk en “starter mousse mother and puppy”.
Voor de zekerheid ook flesjes en biest (net als voor de lammetjes, je kunt er beter mee dan om verlegen zitten).

De mooie foto in deze mail is van Furry Friend Photography (Annette Hagemeijer), dat was nog vóór de echo maar ze was toen al drachtig, weten we nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.